Selecteer een pagina

Nieuws

Blijf op de hoogte via social media

Instagram

Volg ons op instagram.

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Facebook

Volg ons op facebook.

1 year ago

Vandaag weer een mooie dag. Met planten vanuit alle windstreken. Wat is het genieten van de #kuipplanten die nog lekker staan te bloeien!
#plantenhotel_anitavdberg #plantenstalling #plantenhotel ... See more

1 year ago

Even een rondleiding in ons hotelletje. Vandaag in ons Plantenhotel uiteraard nog planten opgehaald bij de klant, maar ook door klanten zelf gebracht. We hebben nog plek! Zo heerlijk om weer lekker ... See more

1 year ago

Aankomende zaterdag kunt u ook zelf uw planten nog komen brengen. We zijn van 12 tot 15 uur open. Kunt u niet op dit tijdstip maak een afspraak.
#plantenhotel_anitavdberg #plantenstalling ... See more

1 year ago

Gisteren gebracht de mini en gehaald deze reuzen. Weer een lange dag gemaakt, maar prachtige planten opgehaald en ook gebracht. Volgende week weer van 12 tot 15 open om planten te brengen. Er worden ... See more

1 year ago

Vandaag zijn we op een heel bijzonder plekje planten halen. Met de auto kunnen we er niet komen. We varen vandaag met de pond naar locatie.

1 year ago

Zo fijn om klanten ook in ons bedrijf te ontvangen. Uiteraard hoeft u niet van onze ophaal service gebruik te maken, maar hebben we ook openingstijden om zelf te brengen. Meer informatie op de site ... See more

1 year ago

Vandaag was Erik samen met Erwin op pad. Samen hebben ze weer heel wat planten binnen gehaald. Wat is het toch super om al die mooie kuipplanten weer binnen te krijgen! #plantenhotel_anitavdberg ... See more

1 year ago

Gisteren prachtige planten bij onze klanten gehaald. Vandaag heeft iedereen zijn officiële kamernummer gekregen. Wat een feest om al onze gasten te verwelkomen. We hebben nog plek. Dus heb je nog ... See more

1 year ago

1 year ago

Vandaag zijn om 7 uur de haal ploegen weer gestart. Twee teams die het halve land door rijden. We hebben weer zin in een nieuw overwinteringsseizoen!
#plantenhotel_anitavdberg #plantenhotel ... See more

« 1 of 2 »

Startkosten

U kunt bij ons vanaf 1 vierkante meter een ruimte huren om uw planten te stallen. De kosten voor deze eerste m2 bedragen 35 euro incl. BTW. Plantenhotel “Anita vd Berg” bepaald hoeveel m2 er nodig is voor de beplanting. Hierbij wordt er gekeken naar de omvang van de plant en niet van de pot. Om dit uit te meten hebben wij in ons bedrijf 10 m2 uitgetekend op de vloer. Hier worden ten aller tijde alle planten ingezet om te bepalen hoeveel m2 meter het is. Minimale afname; 1m2.

Haal en brengservice

Mocht u niet de middelen hebben om uw kuipplanten zelf naar Delfgauw te brengen, kunnen wij deze ook bij u op komen halen en weer terug brengen. Hiervoor hanteren wij het volgende tarief.Binnen een straal van 30 km om ons bedrijf rekenen wij €30 per rit. Voor de kilometers buiten dit gebied rekenen wij € 1,00 per km.

De planten dienen op een voor ons goed bereik- en berijdbare laat en los plaats te worden verzameld. Wilt u dat wij de planten zelf uit uw tuin verzamelen. Dan wordt hier een uur tarief van € 36,00 (incl. BTW) voor in rekening gebracht.

Voor het halen en retour brengen van grote planten rekenen wij € 10,00 extra wegens het inzetten van een extra persoon.

Bij een na- en voorjaarsbeurt van ons Hoveniersbedrijf hoeft u geen ritkosten te betalen naar ons plantenhotel.

Schade

Indien ondanks de normale verzorging gestalde planten doodgaan, niet goed uitlopen of anderszins schade oplopen dan komt deze schade volledig voor rekening en risico van de eigenaar van de plant. Wij doen onze uiterste best om uw planten goed te verzorgen. Wij hebben echter geen grip op de conditie waarin de plant zich bevind als zij bij ons wordt gebracht. 
(In gevallen waarbij door ons toedoen schade aan uw plant en/of pot ontstaat, die bij zorgvuldige behandeling voorkomen had kunnen worden, zullen wij uiteraard in onderling overleg met de klant tot een voor beiden aanvaardbare schadeloosstelling komen, deze schadeloosstelling zal echter nooit meer kunnen bedragen dan de kosten van de stalling van de plant).

Extra vierkante meters

Heeft u niet voldoende ruimte aan 1 m2 kunt u per m2 uitbreiden.

Instagram

Volg ons op instagram.

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

14 + 9 =

Partner met: