Selecteer een pagina

Welkom bij Plantenhotel “Anita vd Berg”

Voor jouw planten een welkom winterverblijf?

Elke winter bent u weer druk bezig om uw planten te verslepen van buiten naar binnen. Of zet u uw planten in de kelder of schuur met veel te weinig licht, maar dat ze in ieder geval binnen staan en niet in de kou. Elke winteravond aankijken of de temperatuur flink gaat dalen of zelfs gaat vriezen. Herkent u uzelf in een van bovenstaande momenten?

Wij hebben de ideale oplossing voor u. Wij verzorgen graag uw planten in de winter, zo nemen zij geen ruimte in beslag en bent u niet elke dag aan het slepen. Ook vergeet u de plant geen water te geven, als die in de kelder staat.

Voor de kuipplanten die niet winterhard zijn en de winter te koud en te nat is. Zij staan graag in het licht en op een warme plek. Wij hebben in ons plantenhotel de perfecte locatie en omstandigheden om uw planten te laten overwinteren. U brengt de planten bij ons langs of u maakt gebruik van onze haal- en brengservice.

Openingstijden

Openingstijden

2019/2020

3 november 2019 t/m 30 november 2019 alleen op zaterdagen open van 12 en 15 uur.

Facebook

Facebook

1 year ago

Onze nieuwe site al gezien? Zo blij mee! #website #plantenhotel_anitavdberg #plantenhotel #overwinter #kuipplantenstalling #kuipplanten

1 year ago

Trots op de mannen die het transport regelen en zorgdragen voor het halen en thuis brengen van de planten. Vandaag rijden we met een vrachtwagen van L.C. van Buytene & zn met chauffeur Arjan en ... See more

1 year ago

Er wordt momenteel keihard gewerkt aan een betere ondergrond en warmte verdeling in de kas. Er wordt een betonvloer met vloerverwarming gemaakt. Zo kunnen we ons makkelijker bewegen in de kas, staan ... See more

2 years ago

Heel erg trots op onze nieuwe aanwinst. Nog even genieten van de zomer, maar daarna vol gas de winter in. Met dank aan #svlreclame voor de perfecte bestickering. Op naar veel kilometers. ... See more

2 years ago

Water voor uw planten is op deze dagen wel fijn. Zou zonde zijn als wij ze de winter door laten komen en ze bij u in de zomer zouden verdrogen.
#kuipplanten #plantenhotel_anitavdberg #warm ... See more

« 2 of 2 »

Diensten

Planten transport

Wilt u uw plant laten ophalen? Wilt u graag gebruik maken van de haal- en brengservice? Onze tarieven zijn afhankelijk van het aantal planten en bloemen en de omvang die zij hebben. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kosten

Startkosten

Bij ons betaalt u per vierkante meter ruimte waarin wij uw planten stallen. Afhankelijke van de plant en de groei van de planten bepalen wij hoeveel m2 er nodig is voor de beplanting. Hierbij letten wij op de omvang van de plant en niet naar de maat van de pot. Op onze vloer hebben wij 10m2 uitgetekend, bij ontvangst plaatsen wij al uw planten in dit vak. Dit is onze maatstaf om te bepalen hoeveel m2 wij voor uw planten moeten rekenen. 

13 + 14 =

Partner met: