Selecteer een pagina

Welkom bij Plantenhotel “Anita vd Berg”

Voor jouw planten een welkom winterverblijf?

Elke winter bent u weer druk bezig om uw planten te verslepen van buiten naar binnen. Of zet u uw planten in de kelder of schuur met veel te weinig licht, maar dat ze in ieder geval binnen staan en niet in de kou. Elke winteravond aankijken of de temperatuur flink gaat dalen of zelfs gaat vriezen. Herkent u uzelf in een van bovenstaande momenten?

Wij hebben de ideale oplossing voor u. Wij verzorgen graag uw planten in de winter, zo nemen zij geen ruimte in beslag en bent u niet elke dag aan het slepen. Ook vergeet u de plant geen water te geven, als die in de kelder staat.

Voor de kuipplanten die niet winterhard zijn en de winter te koud en te nat is. Zij staan graag in het licht en op een warme plek. Wij hebben in ons plantenhotel de perfecte locatie en omstandigheden om uw planten te laten overwinteren. U brengt de planten bij ons langs of u maakt gebruik van onze haal- en brengservice.

Openingstijden

Openingstijden

2019/2020

3 november 2019 t/m 30 november 2019 alleen op zaterdagen open van 12 en 15 uur.

Facebook

Facebook

2 years ago

Vandaag weer een mooie dag. Met planten vanuit alle windstreken. Wat is het genieten van de #kuipplanten die nog lekker staan te bloeien!
#plantenhotel_anitavdberg #plantenstalling #plantenhotel ... See more

2 years ago

Even een rondleiding in ons hotelletje. Vandaag in ons Plantenhotel uiteraard nog planten opgehaald bij de klant, maar ook door klanten zelf gebracht. We hebben nog plek! Zo heerlijk om weer lekker ... See more

2 years ago

Aankomende zaterdag kunt u ook zelf uw planten nog komen brengen. We zijn van 12 tot 15 uur open. Kunt u niet op dit tijdstip maak een afspraak.
#plantenhotel_anitavdberg #plantenstalling ... See more

2 years ago

Gisteren gebracht de mini en gehaald deze reuzen. Weer een lange dag gemaakt, maar prachtige planten opgehaald en ook gebracht. Volgende week weer van 12 tot 15 open om planten te brengen. Er worden ... See more

2 years ago

Vandaag zijn we op een heel bijzonder plekje planten halen. Met de auto kunnen we er niet komen. We varen vandaag met de pond naar locatie.

2 years ago

Zo fijn om klanten ook in ons bedrijf te ontvangen. Uiteraard hoeft u niet van onze ophaal service gebruik te maken, maar hebben we ook openingstijden om zelf te brengen. Meer informatie op de site ... See more

2 years ago

Vandaag was Erik samen met Erwin op pad. Samen hebben ze weer heel wat planten binnen gehaald. Wat is het toch super om al die mooie kuipplanten weer binnen te krijgen! #plantenhotel_anitavdberg ... See more

2 years ago

Gisteren prachtige planten bij onze klanten gehaald. Vandaag heeft iedereen zijn officiële kamernummer gekregen. Wat een feest om al onze gasten te verwelkomen. We hebben nog plek. Dus heb je nog ... See more

2 years ago

2 years ago

Vandaag zijn om 7 uur de haal ploegen weer gestart. Twee teams die het halve land door rijden. We hebben weer zin in een nieuw overwinteringsseizoen!
#plantenhotel_anitavdberg #plantenhotel ... See more

« 1 of 2 »

Diensten

Planten transport

Wilt u uw plant laten ophalen? Wilt u graag gebruik maken van de haal- en brengservice? Onze tarieven zijn afhankelijk van het aantal planten en bloemen en de omvang die zij hebben. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kosten

Startkosten

Bij ons betaalt u per vierkante meter ruimte waarin wij uw planten stallen. Afhankelijke van de plant en de groei van de planten bepalen wij hoeveel m2 er nodig is voor de beplanting. Hierbij letten wij op de omvang van de plant en niet naar de maat van de pot. Op onze vloer hebben wij 10m2 uitgetekend, bij ontvangst plaatsen wij al uw planten in dit vak. Dit is onze maatstaf om te bepalen hoeveel m2 wij voor uw planten moeten rekenen. 

14 + 10 =

Partner met: